Transportruller

Vi tilbyr et bredt utvalg av transportruller, som er skreddersydd for ulike behov innen bulktransport og næringsmiddelindustrien. Uansett om du trenger å transportere store mengder materialer eller håndtere delikate produkter, har vi den rette transportrullen som passer perfekt til ditt anlegg. Vår anerkjente leverandør, Industri-Hydraulikk A/S, har et omfattende lager med forskjellige typer ruller, og de kan levere raskt og effektivt for å imøtekomme dine behov.

Handle her

Elektromotorer

i er stolte av å være forhandler av Vem elektromotorer. VEM-selskapet er kjent for sin innovative kultur, tekniske kompetanse og store ingeniørkunnskap. Med lang erfaring i utviklingen av stasjonær teknologi og kontinuerlige forbedringer av våre komplette systemløsninger og enkeltkomponenter, kan du være trygg på at utstyret vil levere en verdiskapende effekt og økonomisk suksess.

Handle her

Transmisjoner

Vi er stolte av å kunne tilby et bredt utvalg av transmisjoner . Gjennom vårt samarbeid med Industri-Hydraulikk A/S, som har Østlandets største lager av standardprodukter, kan vi levere det meste innen transmisjoner til ulike bransjer som mekanisk industri, næringsmiddelindustrien, logistikk, treforedling og gjenvinning. Vårt omfattende sortiment av transmisjoner gir oss muligheten til å tilpasse løsninger etter behovene til våre kunder. Selv om det finnes mange standardløsninger på markedet, er vi klar over at det ofte er behov for tilpasninger for å møte spesifikke krav.

Handle her

Transportbånd

Vi tilbyr et bredt spekter av transportbånd som er skreddersydd for ulike industrielle behov. Vår portefølje inkluderer modulbånd som er ideelle for næringsmiddelindustrien, takket være deres etterlevelse av hygienestandarder og tilleggsutstyr som sidetetninger, medbringere og friksjonsbelegg. Vi tilbyr også slitesterke gummibånd som passer perfekt til tungindustrien og transport av harde masser, og våre gummibånd er anerkjent for sin pålitelighet og holdbarhet.

Handle her

Kule og rullelager

Vi er stolte av å tilby et bredt utvalg av kule- og rullelagre til våre kunder. Vår leverandør lagerfører over 80.000 enheter av ca. 6000 forskjellige kule- og rullelagervarianter, slik at vi kan møte ulike behov og applikasjoner. Blant vårt sortiment finner du blant annet Timken® sfæriske rullelagre, som er spesielt designet for å håndtere utfordrende forhold som skjevheter, forurensning, høye temperaturer og ekstreme hastigheter. Disse rullelagrene er kjent for sin holdbarhet og pålitelighet, og de forlenger lagerets levetid.

Handle her

Trykkluft

Vi er stolte av å tilby ALUP-kompressorer, som er kjent for sin pålitelighet og kvalitet. Våre oljefrie luftkompressorer er 100% oljefrie og oppfyller ISO 8573-1 (2010) -standarden, som garanterer den høyeste luftrenheten og eliminerer risikoen for oljeforurensning. Med våre luftkompressorer kan du være trygg på å få den reneste trykkluften uten fare for forurensning av produktene dine.

Handle her

Skruer, muttere og festemateriell

Vi er stolte av å være leverandør av skruer, muttere og festemateriell gjennom vår samarbeidspartner INDUSTRISALG, som har en historie på over 65 år med kvalitet og kompetanse innen festemateriell. Vi tilbyr et bredt utvalg av over 15 000 artikler.

Handle her

Olje og smøring

Vi er svært stolte av å være autorisert agent for Kendall olje. Vi verdsetter kvaliteten og påliteligheten som Kendall bringer til våre kunder. Med et bredt utvalg av produkter på lager, er vi klar til å møte alle dine behov. Trenger du noe spesifikt, eller kanskje noe litt utenfor det vanlige? Ingen bekymringer. Vårt dedikerte team er bare en telefonsamtale unna, klar til å sikre at vi skaffer akkurat det du trenger.

Handle her

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.